- Serverar: 6 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Försöker efterlikna en sallad jag åt på en restaurang. Väldigt god.
Instruktioner
- Skölj äpplena, kärna ur och skär dem i tunna klyftor. Mina skär jag ca 2-3 mm tjocka.
- Skölj ur purjolöken och skiva den tunt.
- Blanda gräddfilen och pepparoten slät. Man tar så mycket pepparrot som man vill ha. Ev saltar och pepprar man men jag gjorde inte det. Jag använde pepparrot från burk. Man får antagligen ta annan mängd om man väljer att riva färsk eller ta pepparrotsvisp.
- Blanda sedan äppelklyftorna och purjolöken med gräddfilsblandningen.
- Gott till annan vegetarisk kost eller som en sallad till fläskkött eller så gör man som jag och äter den till allt. Mums.
Publicerat den
19 november 2012
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Fräscht och gott. Åt den till en skiva rostbiff. Men salladen blir nog ännu bättre till julskinkan. Det är ju snart dags för den. Jag tog ett stort Jonagoldäpple och använde ganska mycket färskriven pepparrot.