Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelsallad med persikor och kondenserad mjölk

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Sötsyrlig mexikansk dessert. Desserten är jättegod och för oss lite annorlunda sallad med mycket sötma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala äpplena och skär dem i ganska stora tärningar. Häll av spadet och skär persikorna i tärningar.
  2. Lägg äpplen och persikor i en skål. Rör ner filmjölk och kondenserad mjölk och blanda.
  3. Strö russin och hackade nötter ovanpå. Ställ salladen kallt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.