Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äpplen under mandeltäcke

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Supergod efterrätt jag hittade i en veckotidning

Ingredienser

Instruktioner

Kärna ur och skär äpplena i klyftor. Lägg dem i smord ugnssäker form. Riv mandelmassan grovt. Vispa ägg och kesella och mandelmassa. Häll blandningen över äpplena. Strö över mandeln. Grädda i nedre delen av ugnen i 200 grader ca 30 minuter. Låt svalna lite innan servering. Serveras med vaniljsås eller glass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.