Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ärt- och skinkpasta

 
  • Serverar: 1-2 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Krämig och snabblagad pastarätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten och häll i gnocchin. Hacka lök och skinka och fräs i en kastrull. När löken är genomskinlig och skinkan fått lite färg häller man i de frysta ärtorna och grädden.
  2. Grädden ska täcka ärtorna. Rör om och tillsätt buljongtärningen och vinägern och låt detta puttra tills ärtorna är färdiga.
  3. Salta efter behov.
  4. Blanda såsen med gnocchin och toppa med lite parmesan och peppar!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.