Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Afrikansk köttfärsgratäng

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Lättlagad god rätt som är uppskattad av både stora och små

Ingredienser

Instruktioner

Börja med att bryna köttfärs och lök. salta och peppra. Häll över färsen i en gratängform. Blanda grädde, chilisås, curry och vitlök och häll detta över köttfärsen i gratängformen. Strö över den rivna osten och ställ in formen i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter. Servera kokt ris, ananas, mandariner, skivad banan, cocos, jordnötter och en mango chutney till. Ev. också en grönsallad till men det är inte nödvändigt. Jättegott!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • flabban 26 februari 2009

    Suveränt gott. Serverade inga tillbehör idag, utan endast Fusilli fullkornspasta och en sallad till. Detta kommer jag att laga fler gånger. Tack för ett bra recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.