Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Afrikansk köttgryta

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Perfekt bjudgryta som kan lagas dagen före och bara värma upp när gästerna kommer.

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet till grytbitar, ca 3*3 cm. Stek i oljan tills det fått fin färg runt om. Klyfta löken och låt den steka med ett par minuter. Tillsätt alla kryddor och låt dem fräsa med en minut. Salta och tillsätt tomater och kokosmjölk och låt grytan koka tills köttet är mört, 40-60 minuter. Servera gärna med couscous eller ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.