Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Afrikanska lammkotletter

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Ni som är glada för lamm så är det här ett annorlunda recept. Alltid kul med något nytt tycker jag. Visste ni att kummin hör till morotsfamiljen?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bort överflödigt fett från köttet. Lägg dem i en ugnsfast form.
  2. Blanda oljan med resten av ingredienserna i en bunke. Häll blandningen över lammköttet och marinera i kylskåp i 3 timmar.
  3. Grilla på medelvärme till önskad genomstekning. Det ska serveras med riset.
  4. Ris: Koka upp riset med mjölken. Rör ned kokos och socker. Sjud under lock tills all vätska har avdunstat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.