Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Agnetas matjessill

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Ett gammalt, men gott och mycket enkelt sommarrecept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ägghacket med den hackade rödlöken. Lägg det i ett uppläggningsfat med lite högre kanter. Lägg matjessill i bitar över.
  2. Vispa grädden, blanda i majonnäs, senap och hackade örter. Bred ut såsen över matjessillen.
  3. Dekorera med tomatskivor.
  4. Servera kokt potatis till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.