Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ajvar- och chorizopizza

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kombinationen ajvar, keso och chorizo gör sig utmärkt på pizza! Med stora pitabröd blir bottnen tunn och knaprig. Prova också gärna med små tunnbröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250º. Lägg bröden på två plåtar. Bred på ajvar relish i ett tunt lager. Fördela keso och oliver ovanpå. Strö på rikligt med oregano. Grädda 5-10 minuter.
  2. Lägg chorizoskivorna på de nygräddade pizzorna. Strö över lite oregano.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.