Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ajvarbiffar

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Det finns både mild och stark ajvar relish, välj efter tycke och smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med äggula, ajvar relish, basilika, salt och peppar, och forma till 4 biffar.
  2. Stek i margarin ca 3 minuter per sida. Tärna tomaterna, hacka löken grovt och dela svampen. Lägg ner hacket runt biffarna och låt fräsa med i 5 minuter. Späd eventuellt med lite vatten. Servera med bulgur, matvete eller potatis och lite extra ajvar relish.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.