Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Alexandras gelékola

 
  • Serverar: 25 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Ett gott gelégodis som passar de flesta dieter. Går snabbt att göra och är väldigt lätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5-10 minuter. Koka upp colan, vattnet och sockret, rör hela tiden.
  2. Vrid ur vattnet ur gelatinbladen och stoppa dem i kastrullen med vätskan. Blanda runt till bladen har lösts upp och ställ av plattan. Låt svalna 10 minuter och häll sedan upp i oljade formar tex knäckformar eller häll i smeten i en burk.
  3. Ställ in i kylen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.