Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Alexandras opsies med crème fraiche

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Ett gott bröd passande till allt. Man kan använda det som bland annat pizzabotten, smörgåstårta och korvbröd. Jag brukar använda det som macka. Detta recept är utan philadelphiaost och använder crème fraiche istället.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen på 150 grader. Dela äggvitor och gulor för sig, häll dem i varsin bunke. Vispa äggvitan pösig och hård, så hård att du kan vända bunken upp och ned. Vispa ihop crème fraiche och äggulorna så dom blandas. Vänd sedan försiktigt ner dem i samma bunke och vänd om försiktigt tills allt har blandats.
  2. Lägg bakplåtspapper på en plåt och smöra in. Häll sedan på smeten och bred ett tjockt lager. låt det stå i ugnen ca 30 minuter, det ska ha fått lite färg.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • jessiiiy 20 mars 2011

    Provade detta recept igår, brödet blev lite tunnt, men annars väldigt bra! Använde det som pizzabotten, och det passade jätte bra! Ett bra alternativ om man vill undvika kolhydrater. Tack för receptet! :D

  • Pannband1 20 mars 2011

    Va kul att du gillade de =)

  • stolpar 2 juli 2011

    Gillade det verkligen inte

  • kerstinilsson 10 februari 2012

    fräsch spis .. usch

  • kerstinilsson 10 februari 2012

    fräsch spis .. usch

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.