Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Algots Frysta Espressotårta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Lättgjord och mycket god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader Riv mandelmassan och rör ner ägg, äggvitor och kakao. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant. Grädda kakan i nedre delen av ugnen c:a 20 minuter. Låt kallna
  2. Blanda grädde, kaffepulver och florsocker. Vispa grädden tjock. Vispa ner äggulorna. Bred ut grädden över kakan i formen. Täck med plastfilm och frys i minst 3 timmar Låt tårtan stå framme c:a 30 minuter före serveringen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • anmawa 8 september 2009

    Min jobbarkompis bjöd på denna tårta som var helt suveränt god. Hon ganerade med 70% choklad som hon rev över. Jag fick fika sist så kakan var nästan smält men supergod rekommenderas varmt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.