Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Allt på grillen

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Blanda kött och korv med grönsaker på grillen. Grönsakerna måste penslas med lite olja först, men kött och korv bränns inte så lätt om man hoppas över såväl olja som olika marinader. Krydda och ge smak efteråt istället.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva vitlöksklyftan och låt den ge smak åt olivoljan som man ska pensla med. När kolen eller briketterna vitnat är det dags att grilla.
  2. Dela entrecôteskivorna om de är stora. Skär zucchini i ½ cm tjocka skivor, ta med en bit av stjälken och skär paprikan i breda strimlor.
  3. Börja med att grilla köttet och korven. Grönsakerna går mycket snabbare och kan läggas på därefter. Pensla dem tunt med oljeblandningen.
  4. Lägg upp allteftersom på ett generöst fat. Pressa över citronen, skala och skiva vitlök och strö över med salt, svartpeppar och örtkryddor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.