Ambrosiakaka tar mig tillbaka till barndomen. Denna är gjorde med fin sockerkaka som grundkaka. En god kaka som passar bra till förmiddagskaffet.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Tack! För receptet, den blev jättefin - istället för min vanliga Ambrosiakak...Och den påminner mig om en Apelsinkaka jag /vi baka på Huslig Ekonomi i Högstadiet. SÅ det blev Nostalgi! (I huslig använde vi Citron istället för Apelsin). Glasyren Gör jag i mindre mängd för jag har gjort i en rund form. Nyårskak för Larssons blev det!!
Vad härligt att du gillar den! Kan tänka mig att det går lika bra med citron som apelsin :D Får jag testa nästa gång. Håller med om att det blir mycket glasyr, den fullkomligt svämmar över, men gott är det :p