Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amerikansk potatissallad med stjälkselleri

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Jättegod potatissallad som smakar ljuvligt tillsammans med en bit grillat kött. Är dessutom enkel lättlagad. Tips! Potaissalladen kan man göra dagen innan, och så kan man köpa lite revben eller kyckling på vägen hem från jobbet och kvällen är räddad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatisen och skär den i tärningar. Skala och hacka äggen. Förbered grönsakerna och varva allt i en skål.
  2. Rör ihop gräddfil, senap, vinäger, lättmajonnäs, salt och peppar. Häll över salladen och rör försiktigt om. Smaka av och tillsätt mer kryddor om så behövs. Dekorera med stjälkselleri och äggklyftor. Låt stå kallt i minst 1 timma innan servering.
  3. Gott till grillat så som revben, kött eller kyckling. Smaklig spis!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • death_eater 16 november 2009

    Mums! Åt detta till stekt kyckling och en god sallad =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.