Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amerikansk Pulled Pork

 
  • Serverar: 5-7 portioner
  • Tid: 10 timmar
Skriv ut

En amerikansk speciallitet som passar bra till buffe.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg köttet i en gryta, häll över barbecuesåsen, paprikapulver och cayennepeppar. Salta. Sätt ugnen på 110 grader. Sätt in grytan i ugnen .Efter ca 9 timmar tar du ut den och låter den svalna lite. Ta två gafflar och dra isär köttet så det blir fina trådar. Blanda köttet med stekskyn och eventuellt lite extra av barbecuesåsen. Värm upp innan servering.
  2. Servera i hamburgerbröd eller tacoskal tillsammans med sallad .

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.