Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amerikansk spungecake

 
Skriv ut

Om man gillar banansmak så gillar man denna, frostingen är dögod!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa smör och socker fluffigt,tillsätt 1 ägg i taget och fortsätt vispa. Blanda mjölet med bakpulvret och kanelen och ställ den sen åt sidan.
  3. I en annan bunke blandar du mosade bananer, crème fraiche, kaffe, valnötter och choklad. Blanda ihop allt.
  4. Häll upp i en smord form tex springform o grädda i 40 min.
  5. Under tiden vispar du ihop frostingen och brer över den när kakan svalnat!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.