I USA finns det alltid pannkakor på frukostmenyn. De görs på bakpulver och blir därför större och kraftigare än våra. Det klassiska tillbehöret är äkta lönnsirap.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
"Servera genast och håll pannkakorna varma i ugnen tills alla är gräddade." Är det sånt som kallas dubbla budskap? :-) De var ju godare än våra svenska! Liksom lite mera att tugga på. Kommer att serveras fler gånger hemma hos oss!
Super goda pannkakor. Jag var hemma och sjuk en dag. Blev så fruktansvärt sugen på pannkakor.. Kollade på matklubben och hittade detta recept. Jag är elva år och kunde göra detta. Även fast jag var sjuk och hade lite ont i huvudet och så, kunde jag göra det. Det var så enkelt. Alla måste prova detta. Så gott
Gott! Dubblade satsen, men då fick jag dessutom dubblera mängden bakpulver ytterligare (till 6 tsk!)
Hmm helt underbara jag och lilltjejen åt dessa till lunch i dag och dom kommer att göras fler gånger....
Jag lade till lite mer socker och dessutom vaniljsocer, serverade dem med smör och lönnsirap!!!! Så goda!
Åt dessa pannkakor nyss, med smält choklad över. Supergott! :)
Provat att göra amerikanska pannkakor förr och det blev bra men detta var ett toppenrecept. Full pott med poäng och detta recept är det som gäller nu. Blev många pannkakor och goda blev det också. Glatt tack /kram