Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amerikanska ricottapannkakor med banan

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

lättlagade och otroligt goda pannkakor av det lite matigare slaget.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Separera äggen. Mosa 1 1/2 banan och skiva resten av bananen. Blanda ricottaost, äggulor, mjölk och den mosade bananen i en bunke. Rör ner de torra ingredienserna i smeten. Vispa äggvitorna fluffigt och vänd försiktigt ner dem i smeten. Rör ner den skivade bananen. Stek pannkakorna i smör på medelvärme tills de fått en gyllenbrun färg. Servera dem varma med lönnsirap eller vaniljglass.
  2. TIPS: Om du vill göra pannkakorna lite festligare så grovhacka ca 70-100 g mörk choklad och blanda ner det i smeten före stekning.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • storasysteria 8 mars 2011

    Super goda!

  • Pernilla 29 juli 2018

    Underbara pannkakor har gjort dom i flera år alltid lika uppskattade.Tack!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.