Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amerikanska spjäll med currykryddad pumpa

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

...Halloween food...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200º.
  2. Blanda ingredienserna till grillsåsen.
  3. Lägg revbensspjället med bensidan upp i en ugnssäker form. Pensla med grillsåsen. Stek i ugn ca 30 minuter.
  4. Vänd köttet och pensla den andra sidan.
  5. Stek ytterligare ca 45 minuter. När benen nätt och jämnt kan lossas är köttet färdigt.
  6. Finhacka rödlök, ingefära och vitlök. Fräs det mjukt i smör i en låg vid kastrull. Tillsätt chili, fänkålsfrön och curry. Låt fräsa tillsammans några minuter.
  7. Blanda ner pumpabitarna. Häll i grädde och buljong. Koka ca 20 minuter tills pumpan är mjuk. Smaksätt med salt.
  8. Skär upp revbensspjället i portionsbitar.
  9. Servera med pumpan och t ex grönsallad och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.