Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amoz ädelfyllda filéer

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Kycklingfiléer kan man ju i princip fylla med vad man vill i stort sett, det är bara att ta till fantasin. Det har jag gjort här än en gång. Låt er väl smaka.

Ingredienser

Instruktioner

Mixa samman kantareller, ost, vitlök och senap. Skär en ficka i filéerna och fyll med röran. Fäst ihop med tandpetare. Krydda med salt och svartpeppar och bryn dem lätt på båda sidorna. Lägg över kycklingen i en ugnsfast form. Blanda ihop crème fraiche, grädde, kokosmjölk, fond, soja, ketjap manis, sweet chili och paprikapulver. Häll såsen över köttet och strö på riven ost. Gratinera i ugn 225° ca 20 min. Servera risnudlar eller ris till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.