- Serverar: 2-3 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Snabbt, billigt och riktigt gott!
Instruktioner
- Hacka rödlök och vitlök och fräs lätt i smör. Tillsätt champinjonerna och låt det fräsa samman 5 min.Blanda i Pesto Rosso och kinesisk soja och krydda med salt och peppar.
Lägg röran i botten på en eldfast form. Skär den nästan tinade kycklingfiléen i ca 2 cm tjocka skivor. Lägg dem ovanpå svampröran. Skiva mozzarellaosten i tunna skivor och lägg dem ovanpå köttet.
Blanda samman grädde, chilisås och kycklingfond och häll det över.
Gratinera i 220 ° ca 30 min eller tills köttet är färdigstekt och osten smält.
- Servera med ris eller färsk pasta och en god sallad.
Publicerat den
6 september 2014
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Smaken är riktigt gott, bara lite synd att det finns så mycket tunn (?) sås. Det blev lite bättre med ris när det blandades på tallriken.