Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amoz festliga fläskfilé.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En rätt som följ med familjen i många år och som är både snabb och lätt att fixa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva filén i ca 2½ cm tjocka skivor. Platta ut dem med handen och bryn dem i smör på båda sidor. Salta, peppra och lägg dem på ett ugnssäkert fat.
  2. Lägg bananskivorna ovanpå köttet. Blanda curry och grädde och häll över. Strö över riven ost och gratinera i 250° i ca 10 minuter mitt i ugnen.
  3. Servera med ris eller risnudlar och en fräsch sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.