Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amoz gluten och laktosfria äppelpaj.

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ja denna paj kan även de som har diabetes äta eftersom jag använt bara Agavesirap som har låg blodsockerindex.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skär äpplen i tunna klyftor. Lägg dem i en smord pajform. Ringla ½ msk av sirapen över. Smält smöret och blanda i kokosmjöl och hasselnötsmjöl. Vispa upp äggen lätt och tillsätt grädden. blanda med smörröran och fördela smeten över äpplena. Ringla den återstående halva matskeden över och lägg sist på det hyvlade smöret. Gratinera i 200° 15-20 min, eller tills pajen fått fin färg och äpplena är mjuka. Servera laktosfri vaniljsås till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.