Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amoz Hjärtkyckling.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ja ibland är det inte lätt att döpa rätterna jag hittar på, men jag hoppas ni blir lite nyfikna och vågar prova min rätt. Det blev godkänt här hemma i alla fall.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt kycklingfiléerna tina en del och dela varje filé mitt av. Krydda dem med salt och chilikrydda. Bryn dem runtom i smör. Lägg dem i en ugnsfast form. Skär ner paprikan i strimlor och halvera tomaterna. Strö dessa runt köttet. Vispa ur stekskyn med grädde, tillsätt Xantén och fonden och koka upp. Häll det över kycklingen. Lägg kronärtskockshjärtanen ovanpå köttet och strö till sist den rivna osten över. Gratinera i 225° ca 30 min.
  2. Servera ett gott basmatris till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.