Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amoz marinerade nörytterfilé med ugnsbakade rotsaker och gorgonzolasås.

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 2 timmar 50 minuter
Skriv ut

En helt ny vara i kyldisken för mig var nötytterfilé gjord på ryggbiff. Tyckte det såg spännande ut så det blev affär och en ny rätt kom till. Så gott så!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman ingredienserna till marinaden. Putsa filén och lägg den i en plastpåse tillsammans med marinaden. Låt ligga i kylskåpet ca 2 timmar.
  2. Skala och skiva rotsakerna. Häll lite olja i en braspanna och lägg i rotsakerna. Blanda runt och salta.
  3. Bryn köttet lätt runt om och lägg den sedan i en ugnsform. Sät in kött och rotsaker i ugnen på ca 200° ca 20 min.
  4. Späd skyn med grädde och smält ner osten i till en krämig sås. salta och peppra.
  5. Servera gärna med stekta kantareller till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Miaria 29 april 2012

    Detta låter smarrigt. Testar o återkommer. Blåtta ögat säger \"mums\". // Miaria

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.