Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amoz påskgryta

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En god och lättlagad gryta som kan passa någon av påskdagarna kanske.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filéerna i lite större strimlor. Smält smöret tillsammans med curry. Bryn köttet runtom. Lägg det på en tallrik.
  2. Strimla paprika, vitlök och champinjoner. Fräs samman det några minuter och lägg sedan tillbaka köttet i grytan. Tillsätt kokosmjölk, grädde och salsa. Smaksätt med salt och svartpeppar.
  3. Låt puttra samman några minuter. Servera kokt ris till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.