Amoz senapskyckling.

En mustig god gratäng som går lätt att fixa.

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: kyckling
Betyg (0 röster)
Antal personer
6 pers
Amoz senapskyckling.

Gör så här

Dela levern och kycklingbrösten i mindre bitar. Bryn allt i het panna. Salta och krydda med svartpeppar och mejram. Ta upp lever och kött ur pannan. Bryn lökarna skurna i klyftor och morötterna som skurits i slantar. Lägg i kycklingdelarna bland grönsakerna. Slå på vatten och crème fraiche. Låt puttra ca 10 min.
Placera lever, kycklingbröst, lök och morötter på ett varmt serveringsfat. Smaka av såsen med senap och ev. mera salt och kryddor. Låt såsen koka ihop till lagom konsistens. Häll den över kyckling och grönsaker. Strö över klippt persilja.
Bjud ris och sallad till.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Kycklinglever, Kycklingbröst, Smör, Salt, Svartpeppar, Mejram, Gula lökar, morötter, Vatten, Crème fraiche, Fransk senap, Persilja
Visningar:
815
Sparat:
13

LIKNANDE RECEPT

Senapskyckling recept
Senapskyckling ..
över 2 månader
Senapskyckling
över 2 månader
Dragon-och sena
av Gnagett
över 2 månader
Fransk senapsky
över 2 månader
Senapskyckling
över 2 månader
Senapskyckling
av herou
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.