- Serverar: 2 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
En god och snabbgjord rätt för två personer, men som givetvis kan göras till fler. Mannen tyckte det var så gott att vi kunde bjuda våra gäster på rätten!!!
Instruktioner
- Låt kycklingfiléerna tina lite. Skär sedan en skåra i varje filé. Blanda samman den rivna osten med balsamvinägern och oljan och fyll filéerna med röran. Linda baconskivor tätt runt om hela filén. Smörj en form och lägg kycklingfiléerna i den. Pensla med smöret och strö på sesamfrö.
Gratinera i 225° ca 30 min, eller tills köttet är genomstekt.
- Häll skyn som blir efter stekningen i en gryta. Fräs kantarellerna som du delat i lagom bitar några minuter. Häll på vin och grädde under rörning och tillsätt sojan. Red såsen om du vill.
- Servera kokt ris till.
Publicerat den
16 september 2012
Liknande recept
Skriv kommentar