Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ananas kyckling

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Fick detta recept av en som gjorde praktik på jobbet, gott som bara den..

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i bitar och lägg i en bunke.
  2. Skär salladslöken i små bitar, riv eller skär ingefäran smått, blanda med kycklingen.
  3. Blanda portvin, matolja, ostronsås, soja, strösocker, grillkryddan, salt och ev. chilikryddan. Häll över kycklingen. Låt marinera i minst 30 minuter.
  4. Bryn kycklingen, champinjonerna, sellerin, vitlöken och koriandern i matolja och lägg i en gryta.Tillsätt även lite salt. Häll sedan över marinaden och låt koka tills kycklingen är klar. Tillsätt ananasen strax innan servering.
  5. Servera ris till samt en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.