En frisk och matig släkting till Spagetti Carbonara. Går snabbt och lätt att göra, men upplevs som ett mustigt långkok. Godast med spagetti till men annan pasta går också bra.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Du jag skulle vilja ge dig en 10 om det gick, men nu kör vi en klar 5 poängare.
Stort tack för ett värmande omdöme. :)
Mycket gott, jag bytte ut burkchampinjonerna mot färska champinjoner som är godare och smakar mera. Men jag saknade lök i rätten så jag tillsatte purjolök, jag är en lökälskare och vill ha det i det mesta. Tack för ett mycket gott recept! :)
Mycket gott ,kommer att göra det flera gånger.
Gott och lätt att laga. Minskade till 1 paket bacon och använde färska champinjoner. En klar favorit!
Tackar & Bugar för alla fina omdömen! :) Idén med färska champinjoner ska jag också prova nästa gång.