Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ananascarpaccio med hemgjord kokosglass och vit choklad

 
Skriv ut

Enkel och söt dessert som passar fint som avslutning. Receptet är från TV-programmet halv åtta hos mig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ananas: Skär bort skal och skiva ananasen tunt i skärmaskin.
  2. Dressing: Rör ihop socker och lime.
  3. Kokosglass: Koka upp kokosflingor, kokosmjölk och mjölken med vaniljstången. Låt svalna. Mixa till jämn smet. Vispa äggula och socker poröst, tillsätt grädde, vispa samman. Tillsätt kokossmeten i äggblandningen, blanda väl. Häll i blandningen i glassmaskinen i cirka 30-40 minuter.
  4. Läg upp ananasskivorna fint på en tallrik. Pensla dressingen på ananasen och garnera ananasen med glass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.