Ananascoupe

Läcker och lättsötat avslutning på en god middag presenterar vi här!

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: ananas

Ingredienser

2 ägg (gulor och vitor var för sig)
1/2 dl lättströ
1 dl kokosflingor
2 dl mager kesella (1 % fett)
2 dl avrunnen ananaskross

Garnering:
Finklippt mynta eller citronmeliss

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Visningar:
468
Sparat:
3

Gör så här

Vispa gulorna med sötningsmedlet och blanda med kokosflingor och kesella. Tillsätt den väl avrunna ananasen och vispa vitorna till fast skum.

Vänd ned äggviteskummet i kokosmeten och dela upp desserten i 4 portionsglas. Garnera och ställ in glasen i kylen en kort stund före servering.

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.