Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ananasfromage

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En härlig efterrätt sedan min tid som tupperwareförsäljare på 90-talet.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg och socker poröst. Värm ananasjuice och gelatinpulver tills pulvret är helt löst. Vispa grädden och vänd ner den i ananasgelatinet tillsammans med äggröran. Hacka ananasringarna och vänd till sist ner dem i smeten. Häll ner alltsammans i en form t.ex Tupperwares Jelloring (går naturligtvis med vilken som helst) och frys fromagen i ca 20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gehog 1 oktober 2011

    Kalasgott! Och himla enkelt att göra. tog gelantinblad (6 st) istället för pulver.. Denna kommer på menyn vid nästa nyår! //Gert-Ove

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.