Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ananasgratinerad kassler

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En lättsam sommarrätt som kan låta töntig, men den blir ack så god om man inte kör den för länge i ugnen och särskilt om man använder färsk ananas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skär kasslern i 1 centimeter tjocka skivor. Bred lite senap på varje skiva och lägg ut dem omlott i en ugnsfast form. Krydda med svartpeppar.
  3. Lägg ananasskivorna ovanpå kasslerskivorna (om du använder färsk ananas måste du skala den och skära ut skivor själv). Strö över osten.
  4. Gratinera cirka 10 minuter i ugn tills osten fått fin färg och kasslern blivit genomvarm. Servera med kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.