Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ananaskärleksmums

 
Skriv ut

Recept från Hembakat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kaka:
  2. Sätt ugnen på 175 grader. Skär ananasringarna i mindre bitar. Vispa ägg och socker pösigt i en bunke. Blanda vaniljsocker, bakpulver och vetemjöl. Rör ner mjölblandningen, smör, filmjölk, ananasspad och ananasbitarna i smeten. Häll smeten i en smord och bröad form, 21 x 31 cm i diameter. Grädda kakan längst ner i ugnen i ca 45 min. Låt den kallna i formen.
  3. Glasyr:
  4. Rör ihop alla ingredienserna till glasyren i en skål. Bred ut glasyren över kakan och strö över kokos. Låt glasyren stelna innan du skär kakan i bitar med en vass kniv.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.