Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ananaskladdkaka

(8 kommentarer)  
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Bara så god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll upp ananaskrosset i ett durkslag och låt spadet rinna av.
  2. Sätt ugnen på 180º (varmluft).
  3. Smöra en form med löstagbar kant, ströa med kokos.
  4. Smält smöret. Blanda övriga ingredienser i en skål, häll på smöret sist. Häll smeten i formen.
  5. Grädda i 30-35 minuter.

Kommentarer (8)

  • gunillabeard 15 maj 2009

    Toppengod! Jag använde ströbröd i stället för kokosflingor i formen och det blev bra.

  • Gurgelfranz 11 juni 2009

    Hej! Mycket uppskattad kaka, lika smidigt som att göra en sockerkaka men mycket, mycket godare - jag önskar mig en 10-gradig skala till betygen, i så fall hade den fått en 9:a. Mums!

  • Naiyana72 2 januari 2010

    Har provat idag och det var super gott!

  • TobAlg 4 januari 2010

    gott, bakade i förrgår och den är slut sen igår.

  • Maithai 18 juli 2010

    En god kaka som var enkel att baka. Mina vänner uppskattade den och ville ha receptet. Jag var dessvärre så mätt från förrätt och varmrätt så jag måste baka den igen för att ge ett rättvist betyg:).

  • dolores 18 januari 2014

    bara att hålla med. en klar 5a

  • slarvan 20 maj 2015

    Ser jättegott ut och tänker testa till jobbets fredagsfika. Men vad ska man servera till? Glass? Grädde? Och blir den som en kladdkaka eller som en paj?

  • Sanna 9 mars 2018

    Rätt kaga ?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.