Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

ananaspaj

(7 kommentarer)  
ananaspaj ananaspaj
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

syrligt och gott. En anorlunda efterätts paj

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman detta och tryck ut i en pajform smör,vetemjöl, bakpulver, socker.
  2. Blanda socker ägg och cremfraich annanas i en skål.
  3. Häll det i pajskalet och grädda i 175-200grader i 30 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (7)

  • LillaJa 22 januari 2008

    En sagoligt god paj. Perfekt som efterrätt eller till en fika. Tack så mycket för receptet. Birgitta

  • grill 30 juni 2008

    En helt underbar paj. Går fort att göra. Jag la i ca 1 msk vaniljsocker i min ananassmet. Super...

  • EmmiEmmi 12 november 2008

    Jag ÄLSKAR denna pajen!

  • Tingeling13 15 mars 2009

    Väldigt god!!! En ny favorit, tack.

  • InHeaven 22 juni 2009

    helt otroligt gott! måste bara testas. super tack för receptet

  • loppan35 19 oktober 2009

    ojjj va gott..jag hade vaniljglass till den ljuma pajen..supergod en klar 5a...skickar även med en bild.

  • recepttorka 7 september 2011

    Toppengod en klar 5:a :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.