Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ananaspaj med hallon

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En paj är aldrig fel. Hos oss får den tom ersätta en tårta ibland.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka ihop alla ingredienser till pajdegen men spara ägget till sist. Låt degen vila i kyl någon timme.
  2. Tryck ut degen i en pajform, nagga och förgrädda i 200º, i mitten av ugnen, ca 10 minuter.
  3. Vispa under tiden ihop alla ingredienser till fyllningen.
  4. Fördela ananasskivorna i botten av det förgräddade pajskalet och strö hallonen över. Häll över äggblandningen och toppa med mandelspån.
  5. Grädda i ca 25-30 minuter, 175-200º, tills fyllningen stannat och fått lite färg.
  6. Pajen smakar godast rumstempererad. Sikta florsocker över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.