Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Anders köttfärsgulash

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett gott sätt att ta tillvara på köttfärs.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn färsen och sedan löken och lägg över i en gryta/kastrull. Spä på ca 7-8 dl vatten och blanda ner alla övriga ingredienser och låt puttra i ca 30 minuter. Smaka av och servera med ris och gärna lite crème fraiche eller matlagningsyoghurt bredvid.
  2. Själv tar jag nog ca 3-4 msk paprikapulver och minst 4 krm kummin men man får smaka sig fram och självklart blir den godare ju längre den får puttra.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • monicadanell 25 november 2012

    Hej och tack för en super god köttfärsgryta sätter in i mina favoriter 5 poäng monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.