Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Anders lammlevergryta med bladspenat

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Helt klart en av mina favoriträtter bara smälter i munnen. Går bra att göra på annat än lever med lika bra resultat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj levern väl och om du har tid låt den ligga mjölk några timmar. Skär den i mindre grytbitar och bryn den så den får lite stekyta och lägg över den i en gryta, vispa ur pannan med lite vatten och häll även över det i grytan.
  2. Bryn de delade champinjonerna och tillsätt även dessa. Häll i grädden och vattnet och tillsätt även de övriga ingredienserna.
  3. Låt småputtra i ca 15 minuter och smaka av och red av med maizena.
  4. Passar mycket bra med kokt basmatiris till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.