Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Anderssons julsenap

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Hemmagjord senap till jul är ett måste... Har inte provat detta recept ännu, men det verkar mycket gott, så det blir till att göra senap till helgen...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa senapsfröna med knivarna i en matberedare på högsta hastighet till dess att fröna är ordentligt krossade. Detta kan ta allt mellan 10 och 15 minuter. Sänk hastigheten, häll på ljummet vatten lite i taget.
  2. Blanda i övriga ingredienserna, och höj hastigheten till max. Mixa tills att sockret har "smält" ca 5 minuter, glöm ej att skrapa kanterna så att allt mixas.
  3. Häll upp i burkar och låt stå i ca 1 dygn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.