Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Anderssons torskmedaljonger

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Som fiskbullar fast godare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fiskblocket så pass att det går att dela i mindre bitar.
  2. Koka upp vatten och salt. Låt fisken sjuda i vattnet ca 8 minuter. Smält matfettet rör ner mjölet, späd med grädde och buljongen. Låt puttra ett par minuter rör ner saffran, smaka av med salt och peppar.
  3. Rör ner ägg, ett i taget, låt stuvningen kallna.
  4. Skär den kokta fisken i små bitar och rör ner dem i stuvningen. Stek små klickar av smeten i stekpanna tills båda sidorna fått fin färg. Skulle smeten visa sig vara lös, rör ner ett par tsk potatismjöl.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.