Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Andis rödavinbärssaft

 
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Bevara en del av sommaren i kylen.

Ingredienser

Instruktioner

Skölj av bären och lägg dem sedan i en kastrull tillsammans med vattnet. Låt koka med lock i ca 15 minuter. Mosa bären så gott du kan och sila sedan av i en ny kastrull. Mät upp hur mycket saft du fick och tillsätt sedan socker i rätt mängd. Låt saften koka lite lätt i 10 minuter och skumma sedan upp saften. Ta lite av saften i ett glas och blanda i rätt mängd natriumbensoat och häll sedan tillbaka det. Häll sedan i saften i valfria varma flaskor med kork och bevara kallt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.