Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Andreas quorngryta med crème fraiche-dip

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

När vi känner för lite vegetariskt på fredagsmiddagsmyset.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka paprika och lök, bryn dem tillsammans med qournbitarna. Blanda ner fajitamixen och vattnet koka ihop alltsammans några min. Strö över körsbärstomaterna skurna i 4 klyftor och blanda ihop allt. Lägg röran på tortillabröd med kokt couscous och crème fraiche-dip. Vik ihop brödet som en wraps.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Josses 7 augusti 2010

    Här kommer bilden

  • sikaal 19 januari 2011

    Mycket gott och lättgjord! Vi är bara två, men jag kan ju säga att det blev inte hälften över! :-D

  • LindaRT 7 juli 2011

    Väldigt enkelt att göra och gott! Får att variera mycket också och man tar de tilbehör man själv gillar. Själv struntade jag i couscousen och tod en tacobåt ist med gukkamukka. Mumma!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.