Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Anettes rabarberdessert

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har du inte färsk eller fryst rabarber blir det också gott med syrliga äpplen. Jag har testat båda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stöt mandelbiskvierna eller krossa dem i matberedare. Smält samman rabarber, socker och kanel. Vispa grädden. Blanda mandelbiskvier och rostad mandel, men spara litet mandel till garnering.
  2. Lägg blandningen i botten på 4 coupeglas. Fördela rabarbern ovanpå och toppa med vispad grädde. Garnera med litet rostad mandel och dofta över kanel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.