Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Angies mangochutney kyckling

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En maträtt som passar både vardag och fest! En personlig favorit. Alla jag lagat den tilll har älskat den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek kycklingen tills den är helt genomstekt. Krydda med curry, salt och svartpeppar.
  2. Blanda ihop creme fraiche, matlagningsgrädde och chutney i en skål, tillsätt blandningen i stekpannan med den stekta kycklingen, blanda ihop allt, låt stå och småputtra ca 10 minuter.
  3. Servera med jasminris och en fräsch sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.