Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Anglo Saxon Chicken Stew originalrecept

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Gammal hederlig engelsk gryta :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret i en stekpanna och bryn kycklingen tillsammans med löken och vitlöken.
  2. Tillsätt korn, vatten, vinäger, lagerblad och kryddor. Koka upp, lägg på locket och låt det sedan sjuda i en timme.
  3. Tillsätt salvia och fortsätt att sjuda ytterligare några minuter. Smaka av och krydda extra om det behövs.
  4. Servera med bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.