Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Anitas goda kycklingfiléer

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En festlig kycklingrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg kycklingen i en ugnssäker form. Pensla rikligt med smör och soja blandat. Grädda i 200°C i 25 minuter.
  2. Gör såsen under tiden. Koka grädden med senap, dragon och kycklingfonden. Vispa i crème fraichen. Skär kycklingfiléerna i 2-3 bitar och lägg ner i såsen tillsammans med skyn. Låt puttra ihop någon minut, smaka av och strö persilja över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.